Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα» – Νέες αποκαλύψεις μετά την τραγωδία

Φίλος του “σπάει” τη σιωπή του

Μπορεί η μικρή Λυδία να περνάει ήρεμες στιγμές με τους παππούδες της και να χαμογελάει μετά το φονικό, ωστόσο οι αποκαλύψεις μετά την δολοφονία της Καρολάιν δεν έχουν τέλος. Φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αποκάλυψε πως ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση.

Ο ίδιος μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και έκανε άγνωστά, άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.

Η αποκάλυψη για την άλλη γυναίκα του Μπάμπη

Διαβάστε επίσης