Site icon Hallocy

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε δύσκολη θέση η υπεύθυνη όπλων μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Λίγες ώρες μετά και ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από δύο tweets στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η γυναίκα – υπεύθυνη όπλων της παραγωγής είχε προχωρήσει σε δηλώσεις για την επαγγελματική της δραστηριότητα για οποία μάλιστα παρουσιαζότανε ως… άπειρη, μιας και δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να αναλάβει μια τέτοια δουλειά.

«Παραλίγο να μην πάρω τη δουλειά γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν έτοιμη» παραδέχτηκε η 24χρονη ένα μήνα πριν δουλέψει ως υπεύθυνη όπλων στην ταινία «The old way».

Μιλώντας σε podcast, η 24χρονη γυναίκα είχε παραδεχτεί ότι έχει χρειαστεί την βοήθεια του πατέρα της πάνω στη δουλειά, καθώς υπήρξε περιστατικό που δεν γνώριζε πως να το διαχειριστεί. Παρόλα αυτά η νεαρή κοπέλα ανέλαβε την ίδια θέση στα γυρίσματα του «Rust» όπου ο Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Οι δηλώσεις της 24χρονης κάνουν τον γύρο των media την ώρα που μέλος της παραγωγής αποκάλυψε ότι το συνεργείο είχε αποχωρήσει από το γύρισμα για λόγους ασφαλείας γιατί πριν την τραγωδία είχαν εκτοξευθεί κατά λάθος ακόμη τρεις φορές πυρά, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η DailyMail.

 

Exit mobile version