Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο χιλιάδων ευρώ για τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 19 ετών.

Η ζωή του απασχολεί αρκετά πλέον αφού και ο ίδιος είναι πιο… απελευθερωμένος και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του μέσω των αναρτήσεών του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Άρα είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Το δώρο που ετοιμάζει η Ελένη στον Άγγελο
Σπίτι έχει – δείτε φωτογραφίες – κοπέλα έχει τι του λείπει; Πριν ένα χρόνο που ο Άγγελος τελείωσε το λύκειο η Ελένη Μενεγάκη για να τον ευχαριστήσει – επιβραβεύσει – όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία (μάλλον iphone). Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει στην διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος δώρο γενεθλίων αυτοκίνητο

Όπως μαθαίνουμε ψάχνει να πάρει στον γιο της ένα καλό αυτοκίνητο, για να μπορεί να μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά δεν έχει στο μυαλό της κάτι σαν το δικό της τζιπ

Σίγουρα ψάχνει να βρει κάτι πιο μικρό και διακριτικό. Ακόμα δεν έχει εντοπίσει αυτό που ψάχνει αλλά έχει έναν ολόκληρο μήνα μπροστά της για να το βρει…

Διαβάστε επίσης