Site icon Hallocy

GNTM: H εξομολόγηση της Κυβέλης για την παρενόχληση στα 15 της «πάγωσε» τους κριτές

Παρενόχληση μόλις στα 15 της χρόνια υπέστη η Κυβέλη από το GNTM4 η οποία στο χθεσινό επεισόδιο «ζωντάνεψε» τον εφιάλτη της παρενόχλησης. Έναν εφιάλτη τον οποίο βίωσε σε μία τόσο ευαίσθητη ηλικία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης τα 13 μοντέλα είχαν μία δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να σηκωθούν απ’ το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα.

Όταν έφτασε η η σειρά της Κυβέλης, προσπάθησε ψάξει στη μνήμη της και να θυμηθεί άσχημα περιστατικά. Τα πρώτα λεπτά στο σετ ανέφερε ότι θυμήθηκε άσχημες στιγμές που έχει ζήσει σχετικά με μία παρενόχληση.

Αν και στην αρχή δεν θέλησε να πει την αλήθεια, στη συνέχεια ανοίχτηκε και αποκάλυψε καποιες λεπτομέρειες που «πάγωσσν» τους κριτές.

«Ναι, έγινε στα 15… Είναι πολύ όμορφο ότι κατάφερα να κάνω τον φόβο δουλειά μου. Το γύρισα προς όφελός μου, το κατάφερα κι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω πως έχω ξεπεράσει τα βιώματα που είχα με την παρενόχληση αλλά με καλή θέληση και δουλειά, όλα τα καταφέρνεις.»

Exit mobile version