Site icon Hallocy

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είναι full in love με την Ιωάννα Τούνη και το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Τρελά ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη δείχνει να είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε σχέση με την γνωστή influencer και επιχειρηματία και από τη μέρα που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τον δεσμό τους, δε χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν δημόσια ο ένας στον άλλο την αγάπη του.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα με αφορμή και τη συμμετοχή τους στο J2US, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται όλο και πιο συχνά στην Αθήνα όπου συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

Χθες, θέλοντας να “πειράξει” τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και έγραψε:

«Giveaway το αμάξι του Δημήτρη…. δεν κάνω. Αγάπη μου μην πάθεις εγκεφαλικό».

Τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πολλά αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν του ίδιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου που για ακόμη μια φορά εξέφρασε δημόσια την αγάπη του προς τη σύντροφό του.

«Πρώτη φορά βλέπω κάτι πιο όμορφο από το αμάξι μου, ρε αγάπη μου ο συνδυασμός με σένα το κάνει απίστευτα ακαταμάχητο αλλά θα προτιμήσω εσένα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Exit mobile version