Site icon Hallocy

Καίτη Γαρμπή για Κοκκίνου: «Δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη, τι με βάζετε να λέω για το κορίτσι στα καλά καθούμενα;»

Το σχόλιο για την ενδεχόμενη συνεργασία τους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) η Καίτη Γαρμπή, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο αν έχει σκοπό κάποια στιγμή να συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου.

Με αφορμή την “επανασύνδεση” της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, μία δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν έχει καταλαγιάσει η άτυπη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Έλλη Κοκκίνου, με την πρώτη να απαντάει με πολύ σκληρό τρόπο.

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου
«Μετά την κοινή εμφάνιση Βίσση – Βανδή πολλοί έγραψαν ότι το επόμενο challenge θα είναι να εμφανιστείτε εσείς με την κ. Κοκκίνου. Το δέχεστε;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή, να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα; Γιατί;», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Exit mobile version