Site icon Hallocy

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το σκληρό σχόλιο από τον Τάσο Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, επέστρεψε διαδικτυακά μέσα από ένα βίντεο το οποίο ανέβασε και κατέβασε από το Tik Tok μέσα λίγα μόλις λεπτά.

Ο ίδιος μάλιστα έκλεισε το συγκεκριμένο βίντεο κάνοντας αναφορά στη Δανάη Μπάρκα.

«Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

Ενώ έκλεισε το βίντεο «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Η παρουσιάστρια του Mega αμέσως ενημερώθηκε για το σχόλιο του χορογράφου, κλείνοντας την ημέρα της με ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του καλύτερου κόσμου. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερα για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο .. πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί! Είστε ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ΟΥΤΕ τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί», έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στο instagram.

Exit mobile version