Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Βασίλης Καλλίδης συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στο πλατό του Mega. Ο γνωστός chef το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, “Ελένη”, όπου και συνάντησε ξανά την παρουσιάστρια αρκετά χρόνια μετά τη συνεργασία τους.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καλλίδης και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, τότε που η παρουσιάστρια περίμενε το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα της, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η τηλεοπτική συνάντηση ξύπνησε… μήνες στον τηλεοπτικό chef και την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν περιορίστηκαν μόνο στο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά σε όσα βίωσαν μαζί στο παρελθόν μέσα από μια πετυχημένοι συνεργασία και για τους δυο.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο instagram φωτογραφία με τον Βασίλη Καλλίδη γράφοντας στη λεζάντα της:

«Βασίλη μου , πόσες χαρούμενες τηλεοπτικές στιγμές έχουμε ζήσει μαζί; Θυμάσαι τις μακαρονάδες που μου έφτιαχνες για πρωινό και μεσημεριανό στην εκπομπή όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα;»

Διαβάστε επίσης