Site icon Hallocy

Τάσος Ξιαρχό: Από το βίντεο χλευασμού στην «σταύρωση» και στην απόπειρα αυτοκτονίας – Όλο το χρονικό

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό έπειτα από μια σκληρή περιπέτεια η οποία τον οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος βρέθηκε σε εστιατόριο, όπου και ανέβασε βίντεο στο instagram παρουσιάζοντας κοπέλα την οποία δεν γνώριζε, αρχίζοντας χλευαστικά σχόλια για το βάρος της.

Σύμφωνα με τον Τάσο Ξιαρχό, οι άνθρωποι με περιττά κιλά δεν δικαιούνται να φορούν ρούχα με οριζόντιες ρίγες, κάτι το οποίο συνέβη με την κοπέλα της διπλανής παρέας. Ο 29χρονος μάλιστα ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τη νεαρή, παρά τη θέλησή της.

Δες εδώ το βίντεο:

Και πού να το φανταζότανε εκείνη τη στιγμή ο Τάσος τα όσα θα ακολουθούσαν σε διαδίκτυο και τηλεόραση με τους γονείς του να τον αναζητούν, αγωνιώντας για την υγεία του.

Τα social media «έστησαν» στον τοίχο τον Τάσο Ξιαρχό

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, αρχικά στο διαδίκτυο και μετά σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Ο Τάσος Ξιαρχός έκανε δημοσίως bullying σε ένα βίντεο που προκάλεσε, οργή, θυμό και απογοήτευση για τα άτομα τα οποία βρίσκονται στη δημοσιότητα εκθέτοντας με τη δύναμή τους στα social media τους ανθρώπους γύρω μας.

Το προφίλ του χορογράφου δέχτηκε απανωτά report με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από το Instagram. Λίγες ώρες μετά ο λογαριασμός του άνοιξε ξανά, έχοντας χάσει χιλιάδες followers.

Παράλληλα οι τηλεοπτικές εκπομπές παρουσίασαν το θέμα με παρουσιαστές και δημοσιογράφους να εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους κατά του χορογράφου…

Η πρώτη αντίδραση της κοπέλας

Η κοπέλα με το ριγέ δίπλα σε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης. Η ίδια το πρωί της Δευτέρας “έσπασε” τη σιωπή της μιλώντας στο “Πρωινό” του ANT1…

«Είχαμε πάει με άλλη μια φίλη μου σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στη Νέα Σμύρνη να φάμε και να πιούμε ένα ποτό. Ήρθε με άλλη μια κοπέλα – δεν τον γνωρίζω κιόλας, δεν παρακολουθώ – τρώγανε, πίνανε και διασκεδάζανε. Κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν κάποιες κινήσεις λίγο σπασμωδικές, λίγο περίεργες. Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου λέει “ναι όλα καλά απλά χορεύουμε”.

Μετά από αρκετή ώρα ρώτησα τη φίλη μου ποιος είναι και μου δείχνει στο instagram ποιος είναι και βλέπω το στορι που είχε ανεβάσει με το σχόλιό του και το πρόσωπό μου κανονικά λες και είμαστε φίλοι χρόνια και ανέβασε το πρόσωπό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τάσος Ξιαρχό και το τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας

Το απόγευμα της Δευτέρας το θέμα είχε περάσει πλέον και στα δελτία ειδήσεων με τον Τάσο Ξιαρχό να αγνοείται. Ο 29χρονος σε επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο δήλωσε πως έχει πάρει αρκετή ποσότητα χαπιών, εκφράζοντας την επιθυμία του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Λίγα λεπτά μετά το αυτοκίνητό του βρέθηκε στο Μενίδι με την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να αναζητούν τον Τάσο Ξιαρχό σε όλη την περιοχή.

Σε σοκ η οικογένειά του, με τον πατέρα του να ζητά δημοσίως να επικοινωνήσει μαζί του, στην προσπάθειά του να διαβεβαιωθεί πως ο γιος του είναι καλά.

«Έχει πάρει χάπια, όπως μου μετέφερε μια φίλη του, τίποτα δεν γνωρίζω, τον καλώ στο τηλέφωνο συνέχεια, δεν απαντά, είναι στη ζωή, ανοιγοκλείνει διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο», δήλωνε στην κάμερα του ANT1.

Ο 29χρονος έδωσε σημάδια ζωής μέσω Tik Tok

Ο Τάσος Ξιαρχό επέστρεψε διαδικτυακά αφού ανέβασε στο Tik Tok βίντεο, ωστόσο στη συνέχεια το κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό. Το απόσπασμα δημοσίευσαν χρήστες του twitter, που πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν πριν το κατεβάσει.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δες εδώ το βίντεο:

Ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε στο Ιπποκράτειο σε μια από τις πιο σκληρές μέρες της ζωής του. Λίγες ώρες μετά τα κακόβουλα σχόλια, ο ίδιος καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις πρώτα στον εαυτό του, την ώρα που το ριγέ αποθεώνεται ως ενδυματολογική επιλογή, ανεξαρτήτου βάρους.

 

Exit mobile version