Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Τάσος Ξιαρχό: Το νέο μήνυμα για τη Δανάη Μπάρκα και ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στη “διάσωσή” του

Έντονη ανησυχία προκάλεσε χθες στους οικείους του ο Τάσος Ξιαρχό αφού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του για ένα βίντεο που ανέβασε στα social media χλευάζοντας μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο γνωστός χορογράφος αγνοούνταν για αρκετές ώρες στέλνοντας μόνο ανά διαστήματα κάποια ανησυχητικά μηνύματα σε κάποιους φίλους του. Όταν η ιστορία αυτή έληξε και επέστρεψε στο σπίτι του, έκανε μια νέα ανάρτηση που έκλεινε με ένα αρκετά ρατσιστικό σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα. Θέλοντας όμως να αποφύγει τις παρεξηγήσεις λίγες ώρες μετά επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση στην οποία; έγραψε:

«Η φράση για την Δανάη Μπάρκα επειδή δε θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου την είπε που σήμερα με έκραξε» και λίγο μετά συνέχισε αναφερόμενος σε ένα πρόσωπο που τον βοήθησε.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος επικοινωνούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο – παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ότι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα τα μηνύματά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε».

Η παρουσιάστρια αυτή δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη η οποία όπως αποκάλυψε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, χθες, άρχισε να λαμβάνει κάποια ανησυχητικά μηνύματα από τον Τάσο Ξιαρχό για τα οποία ενημέρωσε και τις αρχές. Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε ότι στην πορεία της εκπομπής θα αποκαλύψει και μέρος της επικοινωνίας που είχε με τον χορογράφο εκείνες τις στιγμές.

Διαβάστε επίσης