Site icon Hallocy

Νευριασμένη με παρουσιάστρια του OPEN η Καινούργιου – «Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη…»

«Τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν»

Πολλά νεύρα έχει η Κατερίνα Καινούργιου με παρουσιάστρια του OPEN και δεν δίστασε να το αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. Αφορμή για να το εξομολογηθεί και να ξεσπάσει, στάθηκε η σχέση του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή με την παραγωγή του Survivor.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία για να της απαντήσει δημοσίως, καθώς είχε φτάσει στα όρια της με το να κρατάει τα νεύρα της.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για παρουσιάστρια του OPEN
«Κι εμένα στο Open δεν περνάει ούτε μύγα που να λέει Κατερίνα. Υπάρχει νομικό θέμα. Μόνο κάτι χαζά quiz παίζουν εκεί. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, εκείνα είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» είπε.

«Με πείραξε. Δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που σέβομαι πάρα πολύ ούτε από τους συνεργάτες της. Τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν».

Να σημειώσουμε πως την περασμένη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαρία Αντωνά παρουσίασε ένα κουίζ με τίτλο: Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο».

Exit mobile version