Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Η Κουτσελίνη «αδειάζει» τη Σπυροπούλου: «Με έδιωξε μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε για την πολυετή πορεία της στην τηλεόραση, ξεσπώντας για τη δύσκολη στιγμή της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ πριν από μία εβδομάδα έχει πεθάνει ο αδελφός μου. Στον αδελφό μου, όταν πέθανε, έφυγα για την κηδεία και γύρισα πίσω, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες του. Και γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Και η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί και την επόμενη κάνουμε 15%. Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω το πρόγραμμα που βγάζω να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Αννίτα Πάνια τη ρώτησε αν αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη απάντησε: «Kαλά δεν το έκρυψα. Αν το είπε η Κωνσταντίνα ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω όμως, εγώ; Αγάπη. Αυτό θα κρατήσεις από εμένα. Ακόμη και γι’ αυτό το πλάσμα που μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού μου με έδιωξε, θα σου πω ότι έχω αγάπη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης