Site icon Hallocy

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτηση για τη Μέρι Παππά μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη – «Σε ευχαριστώ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή “Τι λες τώρα” παρουσίασε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μέρι Παππά, της κοπέλας που δέχτηκε δημοσίως bullying από τον Τάσο Ξιαρχό.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ στο εστιατόριο, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Τάσο Ξιαρχό μετά από όλα αυτά.

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης ο 29χρονος χορογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram…

«Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μερι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι πραγματική και φυσικά και η δίκη μου προσωπική συγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής.

Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται εάν υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια. Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ…» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Exit mobile version