Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Big Brother 2: Έχει κάνει πλαστική και στα αυτιά – Έτσι ήταν ο Νάσος Ντάλης στο παρελθόν

Έχει ανεβάσει φωτογραφία το πριν και το μετά

Ο Νάσος Ντάλης είναι μία από τις νέες προσθήκες του Big Brother 2, ο οποίος μπήκε με πολύ έντονη διάθεση, με σκοπό να κάνει όλο το σπίτι άνω κάτω. Από την πρώτη κιόλας μέρα διατάραξε τις ισορροπίες και μέχρι στιγμής τον έχουμε δει να αλλάζει δύο φορές παρέα.

Επιπλέον πέρυσι είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για τον τέταρτο κύκλο του Survivor, αλλά το πλάνο αυτό ναυάγησε και έτσι πήρε ένα εισιτήριο για το σπίτι του Big Brother όπου έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές αντιπάθειες και αρκετές συμπάθειες με τη σχέση του με την Άννα να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Αυτό που λίγοι γνώριζαν βέβαια είναι ότι ο Νάσος έχει κάνει και κάποια πλαστική επέμβαση. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ολόκληρο highlight με φωτογραφίες από την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Νάσος έκανε συγκεκριμένα πλαστική στα αυτιά και η αλήθεια είναι πως το πρόσωπό του άλλαξε σημαντικά μετά την επέμβαση.

Ο Νάσος Ντάλης πριν και μετά τις πλαστικές στο Big Brother 2

Νάσος Ντάλης πλαστικές

Ποιος είναι ο Νάσος Ντάλης

Big Brother Νάσος Ντάλλης

Είναι 35 ετών, ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως υπεύθυνος προστασίας υψηλών προσώπων και DJ, ενώ έχει και τη δική του εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Έχει μάθει να μη φοβάται τίποτα και κανέναν. Του αρέσει να ζει με αδρεναλίνη και ένταση. Ο καλύτερός του φίλος είναι ο αδερφός του και η μεγαλύτερή του αδυναμία η ανιψιά του. Του αρέσει πολύ να προσέχει την εμφάνισή του και έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες δε φοβάται να παραδεχτεί. Αν μπορούσε, θα αφαιρούσε όλα του τα τατουάζ γιατί όπως λέει δίνουν στον κόσμο μια λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό του. Μέσω του Big Brother, θέλει να δείξει στον κόσμο ότι ακόμα και ένας άνδρας με τη δική του εμφάνιση μπορεί να κρύβει μια πιο ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά.

Διαβάστε επίσης