Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Ελεύθερος ξανά: Αποφυλάκιση βόμβα με άρωμα… Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Απόφαση κόλαφος

Μόλις έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρυβόταν πίσω από την δολοφονία της Καρολάιν αμέσως στο μυαλό μας ήρθε η περίπτωση του Όσκαρ Πιστόριους.

Μετά από έξι χρόνια στη φυλακή για την δολοφονία της μνηστής του ο παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους ξεκινά τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

 Αποφυλάκιση βόμβα με άρωμα.... 'Μπάμπη Αναγνωστόπουλου'!

Ο Όσκαρ Πιστόριους
Έχοντας συμπληρώσει έξι χρόνια στη φυλακή μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για την δολοφονία της μνηστής του, Ρίβα Στίνκαμπ ο Όσκαρ Πιστόριους ξεκινά τις διαδικασίες για την αποφυλάκισή του, υπό συγκεκριμένους όρους!

Θυμίζουμε πως ο παραολυμπιονίκης είχε κριθεί ένοχος μετά από δίκη και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για 13 χρόνια και πέντε μήνες.

 Αποφυλάκιση βόμβα με άρωμα.... 'Μπάμπη Αναγνωστόπουλου'!

H άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ
Πλέον μετά από έξι χρόνια ο Πιστόριους ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες μπορεί να υποβάλει αίτησης αποφυλάκισης έχοντα συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν και σχετικά ρεπορτάζ ο Πιστόριους θα έχει συνάντηση παρουσία του δικηγόρου του με τους γονείς της Ρίβα Στίνκαμπ, το αποτέλεσμα της οποίας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αίτησης που θα κάνει.

Διαβάστε επίσης