Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

«Βρήκαν το σκυλί μου με αίματα» – Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάνδρου μετά την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του

Στιγμές αγωνίας για τον παρουσιαστή

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (9/11) εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει τον λόγο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, προκειμένου να μιλήσει για την παραλίγο διάρρηξη που έγινε χθες (8/11) στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής έφυγε εκτάκτως χθες από την εκπομπή καθώς ενημερώθηκε πως χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι του και όπως εξήγησε, κάποιοι προσπάθησαν να το διαρρήξουν.

Το σκυλί του προσπάθησε να προστατεύσει το σπίτι ωστόσο βγήκε καθώς έμεινε ανοιχτή η γκαραζόπορτα και τραυματίστηκε στον καυγά του με ένα άλλο σκυλάκι. Η ιστορία είχε ευτυχώς αίσιο τέλος καθώς οι γείτονες βρήκαν τον σκύλο του και τώρα είναι μία χαρά.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του
«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα.

Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια, το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Διαβάστε επίσης