Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Κόνι Μεταξά: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά»

Δεν θέλει να μιλήσει ακόμα για όσα είπε στην πρώτη του συνέντευξη χθες (9.11) ο Τάσος Ξιαρχό, μετά το χλευαστικό μήνυμα για τη Μέρι στο Instagram και την απόπειρα αυτοκτονίας. Οι κάμερες συνάντησαν την Κόνι Μεταξά και προσπάθησαν να της αποσπάσουν μια δήλωση, σχετικά με τα όσα είπε για εκείνη ο Τάσος Ξιαρχό.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ωστόσο απέφυγε να απαντήσει δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη παιδιά. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω ακόμη για αυτό το θέμα».

«Δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα»
Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε ένα παράπονο στη συνέντευξη που έδωσε στη Super Κατερίνα για την Κόνι Μεταξά και την έλλειψη ενδιαφέροντος για όσα του συνέβησαν.

«Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο» είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Πανταζή. «Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές».

Διαβάστε επίσης