Site icon Hallocy

Χρήστος Κυριαζής: Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει για τη γνωριμία τους

“Κάποια στιγμή μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: Βάλε λίγα ρούχα στο αμάξι, σε περιμένω στην Ελευσίνα για να γυρίσουμε το βίντεο κλιπ”.

Ο Χρήστος Κυριαζής ήταν φίλος και με την Σάσα Σταμάτη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ο Χρήστος Κυριαζής ήταν φίλος μου. Τον γνώρισα μετά το Λύκειο, μας γνώρισε ο Κώστας Τσιτσάνης, ο γιος του Βασίλη Τσιτσάνη και κάναμε κολλητή παρέα. Βγαίναμε κάθε μέρα, μαζί με τη σύντροφό του τη Σοφία. Του άρεσε που ήμουν έτσι χύμα γιατί κι αυτός ήταν ένας άνθρωπος αντισυμβατικός, αντισυστημικός, πολύ ροκ. Ήταν πάντα αισιόδοξος και μου έλεγε: «Σάσα προχώρα, να είσα πάντα ο εαυτός σου και να προχωράς».

Ήταν ένας άντρας που έλεγες «σταματάω και μιλάω για να τον ακούω». Ήθελα πάρα πολύ να ακούω τις συμβουλές του, τη γνώμη του και πάντα σου έδινε δύναμη αυτός ο άνθρωπος», λέει η Σάσα Σταμάτη.

«Κάποια στιγμή μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: «Βάλε λίγα ρούχα στο αμάξι, σε περιμένω στην Ελευσίνα για να γυρίσουμε το βίντεο κλιπ». Και ήμασταν εγώ, ο Χρήστος και μια κάμερα. Τίποτα άλλο. Τόσο ροκ», αποκαλύπτει.

«Οι φίλοι γνωρίζαμε για την κατάστασή του. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Μίλησα με τη Σοφία, είναι συντετριμμένη. Η Σοφία ήταν η «φύλακας άγγελός του». Πάντα δίπλα του, αλλά δεν ήθελε ποτέ να φαίνεται», εξομολογείται η δημοσιογράφος.

 

Exit mobile version