Site icon Hallocy

Δημήτρης Τσίκλης – Άγριες Μέλισσες: «Απογοητεύτηκα με τα σχόλια για το γκέι φιλί»

Ο Δημήτρης Τσίκλης αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Υποδύεται τον Λευτέρη Μεγαρίτη, τον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη και θα μας απασχολήσει έντονα στα προσεχή επεισόδια.

Ο Λευτέρης είναι ομοφυλόφιλος ενώ η γνωριμία του με την Δρόσω εξελίσσεται σε έρωτα. Οι δυο τους γνωρίζονται μέσα σε μια θεατρική ομάδα, καθώς η Δρόσω έχει βάλει στόχο να ασχοληθεί με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Άγριες Μέλισσες: Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε τη σκηνή με το φιλί ανάμεσα σε δυο άνδρες, τον Λευτέρη να φιλά τον γιο του ιδιοκτήτη του θεάτρου με τη Δρόσω να έρχεται αντιμέτωπη με όλη την αλήθεια για την κρυφή προσωπική ζωή του Λευτέρη.

Ο Λευτέρης Τσίκλης το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 όπου και σχολίασε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών με την προβολή της σκηνή με το φιλί των δύο ανδρών’

«Η σεξουαλικότητα κάθε ατόμου δεν προσδιορίζει τον χαρακτήρα του… με την αγάπη οφείλουμε να μετακινήσουμε αυτή την κοινωνία» ανέφερε ο ηθοποιός σε σχέση με το φιλί που δόθηκε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, τονίζοντας επιπλέον πως «αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας».

«Απογοητεύτηκα με πολλά σχόλια που έλαβα για το γκέι φιλί. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι αλλάζει, συνειδητοποιώ όμως ότι υπάρχει κόσμος που έχει συσσωρευμένο μίσος και θυμό μέσα του. Με θλίβει αυτό», πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός.

Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Τσίκλης που αναμένεται να συζητηθεί πολύ με τον ρόλο του;

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι 25 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και το 2018 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή «Δήλος» – Δήμητρα Χατούπη.

Ο ίδιος, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων στο «Η Τραγωδία του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη, αλλά και στο «Πεθαίνω σαν Χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο «Η Ζωή Εν Τάφω» της ΕΡΤ αλλά και στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega, σε μικρούς ρόλους.

Εκτός από τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την υποκριτική, δηλώνει λάτρης και της μουσικής, ενώ είναι και μέλος της μεικτής χορωδίας του ωδείου Kodaly και έχει λάβει μέρος στο Αφιέρωμα στον Νίκο Παπακώστα στα πλαίσια του West Side Mountains Doc Festival.

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Τσικλής λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, είχε δηλώσει στο «Super Κατερίνα»: «Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί. Δεν θα έχω ούτε σκουλαρίκι, ούτε τατουάζ».

«Κάθε μέρα ακούω και ένα διαφορετικό spoiler, μια διαφορετική εκδοχή του πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πολλά πράγματα ούτε και εγώ τα γνωρίζω και μας εκπλήσσουν καθημερινά οι σεναριογράφοι της σειράς», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Exit mobile version