Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Ερωτική επανασύνδεση για την Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

«Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια»

Στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo εξηγώντας γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο της μουσικής.

«Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατροί που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Εγώ δεν έτυχε να υποστώ κακοποίηση, ήμουν τυχερή, αλλά ήξερα περιπτώσεις από φίλες μου. Αυτό που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό είναι το λιγότερο τιποτένιο. Να αφήσουν τον κόσμο να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

Η αποκάλυψη της Βόσσου για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικου
«Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ, δεν είμαστε καλά! Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια. Δεν είμαι του γάμου. Μου είχε κάνει πρόταση ο Ανδρέας, αλλά ήμασταν σαν παντρεμένοι, απλά δεν είχαμε το χαρτί».

Διαβάστε επίσης