Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Big Brother: Ποιοι είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιον παίκτη έσωσε η νικήτρια της δοκιμασίας του βέτο – Βαριές κουβέντες Νάσου σε Μαίρη: «Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις;»

Μια διόλου ήσυχη ημέρα είχαν οι συγκάτοικοι στο σπίτι του Big Brother στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/11) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι συγκάτοικοι αρχικά προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και να καταλάβουν από πού προήλθαν οι ψήφοι.

Οι συζητήσεις μέσα στο σπίτι του Big Brother πήραν φωτιά με τη Μαίρη και την Ανχελίτα να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τη μεταξύ τους σχέση.

Από την αρχή κιόλας του Big Brother, η Μαίρη και η Ανχελίτα φαινόταν πως είναι δύο γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κοινά σημεία για αυτό και δεν είχαν έρθει καθόλου κοντά.

Ωστόσο, μεταξύ από αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις, οι δυο τους αποφάσισαν να τα βάλουν κάτω ένα ένα όλα και να ξεκαθαρίσουν τα πάντα μεταξύ τους, με απόλυτη ηρεμία και κατανόηση.

Αφορμή για την συζήτηση αυτή στάθηκαν μερικοί ισχυρισμοί του Νάσου, ο οποίος έβαλε λόγια στην Ανχελίτα για την Μαίρη, με την πρώτη να βρίσκεται σε αρκετό δίλλημα, μιας και τον εμπιστεύεται πολύ.

Και μιας ο λόγος για τον Νάσο ήταν αιχμηρός και απόλυτος ήταν για ακόμη μια φορά στις δηλώσεις του.

Λαμβάνοντας λοιπόν, ο ίδιος υπόψη τους υποψήφιους προς αποχώρηση που ορίστηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Νάσος τόνισε πως αυτοί που πρέπει να φοβούνται περισσότερο είναι η Άννα, που έχει τσακωθεί άπειρες φορές μαζί της, αλλά και ο Νίκος, ο οποίος παρόλο που είναι καλό παιδί, συνεχώς βρίσκεται στην σκιά.

Δεν αρκέστηκε, ωστόσο, μόνο σε αυτό καθώς προχώρησς σε έναν καθ’ όλα έντονο διάλογο με τη Μαίρη.

Ειδικότερα, οι δυο παίκτες του ριάλιτι εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί στις μεταξύ τους σχέσεις και οι κουβέντες που αντάλλαξαν ήταν ιδιαιτέρως βαριές με αφορμή την συναισθηματική φόρτιση της Άννας Ελευθερίου.

«Σε παρακαλώ πάρα πολύ, ασχολήσου με τα δικά σου! Δεν με συγκινείς καμία επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι! Δεν ζήτησα κανέναν λόγο, κορίτσι μου! Μην τα λες πάλι όπως θέλεις. Δεν ζήτησα λόγο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Νάσος προς την συγκάτοικο του στο Big Brother. «Γιατί την τσιγκλάς ρε Νάσο; Για να καταφέρεις αυτό που έχεις καταφέρει;» ρώτησε αμέσως η Μαίρη.

Νάσος: Εγώ την τσίγκλησα; Ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια;

Μαίρη: Επειδή έχω, σταματώ εδώ την κουβέντα.

Νάσος: Δηλαδή τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Τι βγαίνεις να κάνεις τώρα; Πάλι τα ίδια; Να σου δώσουμε το έπαθλο, να πάμε σπίτια μας, να τελειώνουμε κορίτσι μου.

Μαίρη: Βρε Νάσο μου, καημό το έχεις το έπαθλο! Δώστε το να το τελειώσουμε το παιχνίδι επιτέλους! Καημό το έχει ο άνθρωπος, καημό το έχει…

Οι συγκάτοικοι τώρα αγωνίστηκαν χθες στην αρένα για το βέτο.

Έπρεπε να χωριστούν σε δυάδες, με την Μαρία ως αρχηγό να ορίζει τις τέσσερις δυάδες. Στην αρένα είχαν οριστεί δύο διαδρομές. Στο άκουσμα της κόρνας έπρεπε να πάρουν τα μπαλάκια που ήταν πάνω στην κατασκευή και να ισορροπήσουν πάνω στη δοκό. Στόχος ήταν πετώντας τα μπαλάκια από οποιοδήποτε σημείο της δοκού ήθελαν, έπρεπε να καταφέρουν να ρίξουν τους κυλίνδρους που ήταν τοποθετημένοι πάνω στους ξύλινους πασάλους μπροστά τους.

Νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η Ανχελίτα, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το βέτο που το έδωσε στον Παναγιώτη, γιατί όπως είπε είναι το στήριγμά της σε αυτό το σπίτι.

Έτσι μετά από την απόφαση της Ανχελίτας, οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Ευδοκία, Κώστας, Νίκος, η Άννα και ο Νάσος.

Διαβάστε επίσης