Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: “Ξέρετε τι σχόλια έχω; Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά…”

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Νάταλι Κάκκαβα στο οποίο απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την φωτογραφία που κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που διαβάζει στα social media, τόσο για εκείνη όσο και για την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε.

Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; “Ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”, “Σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά”, “Σε χώρισε γιατί έχει άλλη”.

Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα, τι έχω κάνει… έχει πρόβλημα ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης