Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε ο Σάκης Ρουβάς να πει “ευχαριστώ” στην σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη για όλα αυτά που του έχει προσφέρει τα χρόνια της κοινής τους πορείας και να της εκφράσει για ακόμη μια φορά την αγάπη του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν το 2003 τα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι,. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 με τους δυο τους στο πέρασμα του χρόνου να μοιάζουν ακόμα πιο ερωτευμένοι και δεμένοι.

Σήμερα λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη προς την σύζυγό του με μια δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα. Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύοντας δυο κοινές τους φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης