Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Το μήνυμα του Γεωργιάδη στην Γερμανού μετά το σάλο που ξέσπασε με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται

Στο πλευρό της παρουσιάστριας μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε

Χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 14/11, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακροδεξιοί “επιτέθηκαν” στην Ναταλία Γερμανού, αφότου φιλοξένησε στην εκπομπή της, Καλύτερα δεν γίνεται, τον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλο. Αφορμή της συνέντευξης του στάθηκε η ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσφυγικό και τις παράνομες επαναπροωθήσεις..

Το γεγονός ότι ο Ιάσονας Αποστολόπουλος περιέγραψε στον αέρα του ALPHA την προσωπική του εμπειρία για το πώς διαχειρίζεται το ελληνικό κράτος το προσφυγικό ζήτημα έκανε τους ακροδεξιούς να ξεσπάσουν. Έτσι επιδόθηκαν σε μια χυδαία επίθεση κατά την οποία επικαλέστηκαν ακόμη και τον αείμνηστο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό, παραδίδοντας μαθήματα εθνικοφροσύνης και σωστής δημοσιογραφίας.

Στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της Ναταλίας Γερμανού, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο twitter υποστηρικτικά λόγια, μετά το χαμό που σημειώθηκε στα social media.

«Η Ναταλία Γερμανού είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης