Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Αθηνά Παντελίδου: Τι ζητά από τον Γιώργο Θεοφάνους μέσα από το εξώδικο που έστειλε;

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, μετά την εμφάνιση του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου απέστειλε εξώδικο στον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μίλησε στον Βαγγέλη Καράλη και στην «Espresso» για όλα όσα έχουν συμβεί. «Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Ολα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα! Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Τι είπε ο Θεοφάνους στην Super Κατερίνα

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες.

Έγραψα μια επιστολή κι ανέφερα πως, επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 κι εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή, και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε…

Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου, ρε φίλε. Εντάξει, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου; Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

Διαβάστε επίσης