Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίες «γροθιά στο στομάχι» με τα πρόωρα δίδυμα μωρά της

Μια ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» έκανε η Ρούλα Ρέβη το πρωί της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Να σου θυμίσουμε ότι η γνωστή φωτογράφος γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον Αποστόλη Τότσικα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας, καθώς δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των μωρών της.

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε το παρακάτω μήνυμα κι ανέβασε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα πρόωρα μωρά της.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» έγραψε η φωτογράφος.

Δες την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε επίσης