Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες η Έλενα Παπαρίζου – Τι συνέβη

Η αναφορά στα παιδιά

Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα έγινε η Έλενα Παπαρίζου. Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 16/11 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα – δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες – , ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου.

Ως Πρέσβειρα του διεθνούς Οργανισμού, η τραγουδίστρια θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα, και θα συνεισφέρει στο έργο της UNICEF ώστε να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για κάθε παιδί, νέα και νέο στη χώρα μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων εθνικών προγραμμάτων και ενεργειών.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου στους δημοσιογράφους
«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά και περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσουμε. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευθύνες της ζωής μου», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ο σύζυγός μου είναι πολύ περήφανος. Ξέρει πόσο αγαπάω τα παιδιά. Έχω βρεθεί μπροστά σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει».

Αναφορικά με το Masked Sing και αν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή, απάντησε: «Δεν θα είμαι, δεν έχω χρόνο και για άλλη εκπομπή».

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram
«Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα.

Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι!

Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».

Διαβάστε επίσης