Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Αθηνά Παντελίδου: Η ανάρτηση και το μήνυμα της μητέρας του – “Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;” ;

ίγη ώρα μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από την οικογένεια Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους, η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε ,όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;» έγραψε η Αθηνά Παντελίδου, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του γιου της.

Η ίδια ωστόσο δεν έκανε ξεκάθαρο αν η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε άμεση σχέση με όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Θυμίζουμε πως λίγη ώρα πριν ο μουσικοσυνθέτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη, γράφοντας στο Twitter: «Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

Διαβάστε επίσης