Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

J2US: Λύθηκε η “παρεξήγηση” στον αέρα μεταξύ Βανδή – Μπάρκουλη! «Δεν την παρεξηγώ την μητέρα σου»

«Δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα που βλέπω αλλά πάντα με σεβασμό»

Το 8o live του μουσικού φιλανθρωπικού show «J2US» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης “άναψε” φωτιές με την εκρηκτική εμφάνισή του μιας και η κριτική επιτροπή ξεσηκώθηκε με την διασκευή που τραγούδησε.

Από την άλλη το πρώτο ζευγάρι που ανέβηκε στην σκηνή ήταν η Εβελίνα Νικόλιζα μαζί με τον Νίκο Μπάρκουλη τραγουδώντας το κομμάτι «Παράνοια».

Μετά το τέλος της εμφάνισης τους, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να σχολιάσει έπειτα από τον “χαμό” που είχε δημιουργηθεί με τα σχόλια που είχε κάνει η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη καθώς θεώρησε πως η Δέσποινα Βανδή τον αδικεί.

Τα σχόλια της Βανδή για τον Νίκο Μπάρκουλη στο J2US

«Αχ, αχ, αχ, Νικόλα! Βρε παιδιά, να σας πω κάτι… Στεναχωρήθηκα γιατί στεναχωριέσαι. Βέβαια χάρηκα στο τέλος γιατί και συ είπες ότι είναι ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά στεναχωριέμαι που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος».

«Πίστεψε με, Νικόλα μου, σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου και προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία σας όσο γίνεται πιο τρυφερά. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα τα οποία βλέπω και ακούω. Πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο και πολύ περισσότερο σε σένα και στο νεαρό της ηλικίας σου».

Διαβάστε επίσης