Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Γρηγόρης Πετράκος: Νέο «χτύπημα» για τον κορονοϊό – «Δεν είστε άνθρωποι εσείς, αυτό λέγεται τυραννία»

Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο, στο οποίο μιλά για την πανδημία του κορονοϊού. Ο τραγουδοποιός στο τετράλεπτο απόσπασμα που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με τίτλο «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΎΜΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ», αναφέρει πως είναι «υποχρεωτικό να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν».

«Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ο Γρηγόρης Πετράκος:

«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!».

Ο Γρηγόρης Πετράκος συμπληρώνει: «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid. Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση».

«Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία» υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Πετράκος στο τέλος του βίντεο.

Διαβάστε επίσης