Site icon Hallocy

6 μήνες μετά τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση – Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της συντρόφου του

Βυθισμένη στην θλίψη…

Περίπου 6 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης δολοφονήθηκε στην Βάρη. Ήταν πρωί της 31ης Μαΐου του 2021 όταν έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων. Η τελευταία σύντροφός του μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του.

Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως για αρκετό διάστημα ήταν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση, ενώ για να συνέλθει από το σοκ που είχε υποστεί χρειάστηκα να φύγει στο εξωτερικό με σκοπό να αλλάξει παραστάσεις.

«Τις πρώτες 20 ημέρες δε θυμόμουν τίποτα. Ήμουν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση. Μετά το 10ήμερο έφυγα στο εξωτερικό. Ήρθε η φίλη μου, με πήρε για να αλλάξω παραστάσεις. Δε μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς… Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Είναι νωπό μέχρι στιγμής…»

Οι αναρτήσεις της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση
Έχοντας λοιπόν περάσει 6 μήνες από την δολοφονία του, η αγαπημένη του Ελισάβετ Καρυπίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά βίντεο που τον είχε τραβήξει.

Exit mobile version