Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

27, ψηλός, μελαχρινός με μούσια – Πώς είναι σήμερα ο Φάνης από το Ευτυχισμένοι μαζί

Έχει αφήσει την υποκριτική εδώ και πολλά χρόνια

Θυμάστε τον Φάνη, έναν εκ των συμμαθητών του Θανάση Μαυροτσούκαλου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», που είχε… φαντασίωση με την Ελένη; Ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε είναι σήμερα εντελώς διαφορετικός και δύσκολα θα τον αναγνωρίζατε, ενώ βρίσκεται μακριά από την υποκριτική.

Ο νεαρός Φάνης βρισκόταν στην… σκανταλιάρικη σχολική παρέα του Θανάση, η οποία σκάρωνε τη μία φάρσα μετά την άλλη, ενώ ήταν και ερωτευμένος με τη δασκάλα του, σε μια φαντασίωση που φυσικά δεν μπορούσε να εκπληρωθεί. Η εμφάνισή του με το μακρύ μαλλί ήταν αρκετά χαρακτηριστική, αλλά πλέον την έχει αποχωριστεί.

Πού βρίσκεται σήμερα και πώς είναι ο Φάνης
Ο Στάθης Καββαδάς είναι σήμερα αρκετά διαφορετικός. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, βέβαια, δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα και μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και η αλλαγή είναι εμφανής, έχοντας αποχωριστεί τη μακριά του κώμη και υιοθετώντας ένα άλλο look.

Φάνης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» πώς είναι σήμερα

Ο ίδιος, μάλιστα, μοιάζει να έχει απομακρυνθεί πλήρως από τον χώρο της υποκριτικής. Με καταγωγή από τη Λευκάδα φαίνεται πως τον κέρδισαν… τα καράβια, αφού όπως μας ενημερώνει μέσω των social media, κάνει διαρκώς ταξίδια ως ναυτικός, έχοντας περάσει από ουκ ολίγες χώρες έως τώρα.

Φάνης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» στα καράβια

Ο Καββαδάς είναι τώρα 27 ετών, έχοντας γεννηθεί το 1994 και ο επαγγελματικός του προσανατολισμός είναι ξεκάθαρος και μακριά από την ηθοποιία. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι θα… ξεχάσουμε το αγοράκι με τα μακριά μαλλιά, που ήταν φίλος του Θανάση στην ιστορική σειρά του Mega, με τον τελευταίο να έχει φτάσει σε σημείο να γίνει… πατέρας.

Φάνης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αυτή τη δουλειά κάνει

Διαβάστε επίσης