Τετάρτη, 29 Ιουνίου

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή ροζ βίντεο

Λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη διαρροή «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστές παίκτες του φετινού κύκλου του Big Brother, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε δημόσια με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως το υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε στον σταθμό αλλά αποκτήθηκε με κάποιον αθέμιτο τρόπο.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι.

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ αναφορικά με περιστατικό διαρροής υποκλαπέντος υλικού:

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

 

 

Διαβάστε επίσης