Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια, σκεφτόμασταν να παντρευτούμε»

Όπως είχε κάνει γνωστό το περασμένο διάστημα, ο Χάρης Ρώμας είχε χωρίσει από τη μακροχρόνια σχέση του.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που ήρθε η ρήξη στον δεσμό του. Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε πως χώρισε λόγω διαφωνίας για τα εμβόλια.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα του σήμερα. Για τα εμβόλια να το πούμε… Χώρισα για τα εμβόλια!

Όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου και εγώ είμαι instructor της Περιφέρειας Αττικής ως προς αυτό, να πείσουμε δηλαδή τους υπαλλήλους για το εμβόλιο. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου» κατέληξε ο Χάρης Ρώμας στο «Τι λες τώρα».

Διαβάστε επίσης