Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Στυλιανού Φλωρίδη μετά την αποχώρηση του

Η αναφορά του στην Όλγα και στην… δικαιοσύνη

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4. Μετά από μια απαιτητική δοκιμασία μέσα στο νερό, ο Στυλιανός Φλωρίδης ήταν εκείνος που αποχώρησε λίγες ημέρες πριν την τελική 5άδα. Η Όλγα ξέσπασε σε κλάματα, αφού ο σύντροφός της δεν θα είναι πια μαζί της και φιλήθηκαν μπροστά στην κάμερα.

Όπως λοιπόν φαίνεται η σχέση τους θα κρατήσει και εκτός ριάλιτι, καθώς στην πρώτη του ανάρτηση έκανε αναφορά στο πρόσωπο της και την αγάπη τους.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στυλιανός δημοσίευσε δυο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες τους και μίλησε για την εμπειρία που έζησε.

Η ανάρτηση του Στυλιανού μετά το GNTM 4
Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης

Το βιογραφικό του Στυλιανού
Ο Στυλιανός είναι 29 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Το portfolio του είναι γεμάτο συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία και Κίνα. Στο GNTM 4 πήγε για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: να γίνει το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας διεθνούς εμβέλειας.

Η εμπειρία του θεωρούσε πως θα τον βοηθήσει μεν αλλά μέχρι ενός σημείου, καθώς τα ανατρεπτικά concepts του GNTM 4 αποτελούσαν για αυτόν νέα πρόκληση. Άλλωστε, το μήνυμα, που επιθυμεί να στείλει προς πάσα κατεύθυνση, είναι πως γι’αυτόν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης

Τα δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η τελειομανία και το καυστικό του χιούμορ. Βρίσκει βαρετό το να είναι σοβαρός και το μόνο που θα τον κάνει να χάσει το χαμόγελο του είναι η αδικία και η έλλειψη σεβασμού.

Μότο: “Stay foolish to stay sane”

Διαβάστε επίσης