Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

«Προφανώς και υπάρχει κάτι…» – Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη

Όλη η αλήθεια

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης μετά την αποχώρηση του από το χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή [email protected] και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το “καυτό” τους φιλί πριν φύγει από το σπίτι, έγινε viral.

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Ναπολέων – Ειρήνης στο GNTM 4
«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ναπολέων.

Διαβάστε επίσης