Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Τζέιμς Καφετζής: “Έχω απογοητευτεί με τον Νίκο Μπάρτζη”

“Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/12) ο Τζέιμς Καφετζής και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το τέλος της φιλίας του με τον Τζέιμς αλλά και για το γεγονός πως βγήκε και μίλησε για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Τζέιμς, αρκετά θλιμμένος, ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Μαρία ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε την απογοήτευση και ενόχλησή του για όλα αυτά που άκουσε από τον Νίκο.

Οι δηλώσεις του Καφετζή για Μπάρτζη και Βέλλη
«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό.

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» κατέληξε ο Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης