Σάββατο, 13 Αυγούστου

The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαμεθοδίου μετά την απόφαση του Παππά να την διώξει

«Όπως έχω πει: Ο πρίγκιπας μου….»

Μια άσχημη έκπληξη επιφύλασσε ο Αλέξης Παππάς στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 σε μια από τις παίκτριες που έχουν μείνει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μπροστά σε όλες τις κοπέλες πως αποφάσισε να διώξει την Έλενα Παπαμεθοδίου.

Ο Έλληνας bachelor ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια πως πλέον δεν αισθάνεται ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους εφόσον έχουν έρθει πιο κοντά μόνο σε φιλικό επίπεδο. Όπως ήταν λογικό τόσο η ίδια, όσο και οι φίλες της ξέσπασαν σε κλάματα.

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας μετά το The Bachelor
Μετά λοιπόν την αποχώρηση της η Έλενα πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«The Bachelor 2 ήταν εάν μαγικό ταξίδι!!! Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για όλα! Εάν ταξίδι αγάπης με συναισθήματα… χαράς, χαμόγελο, άγχος, ένταση, κλάμα και γέλιο. Όπως έχω πει: Ο πρίγκιπας μου σίγουρα θα τον βρω εκεί έξω!!! Ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριζε χωρίς να με γνωρίζει! Έχω λάβει άπειρα μηνύματα και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου γράψατε. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους άμεσα. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!».

Διαβάστε επίσης