Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Είδαμε την Αντέλ χωρίς μακιγιάζ – Βήμα βήμα η λαμπερή μεταμόρφωσή της

Αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της γκουρού ομορφιάς Νίκι ντε Γιάγκερ.

Η Αντέλ αφέθηκε στα χέρια της γκουρού ομορφιάς Νίκι για το μακιγιάζ της. Η Ολλανδή makeup artist και beauty vlogger Νίκι ντε Γιάγκερ, έχει γίνει ευρέως γνωστή ως Nikkie Tutorials.

Η Nίκι φιλοξένησε την Αντέλ στο νέο της βίντεο και η σταρ χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποκτά σταδιακά το χαρακτηριστικό cat eye μακιγιάζ ματιών, ενώ συζητά για τη ζωή της πίνοντας χαλαρά κρασάκι.

«Βλέπεις πραγματικά τη δύναμη του μακιγιάζ όταν το κάνεις στο μισό πρόσωπο» είπε αστειευόμενη η διάσημη τραγουδίστρια. Μόλις η Nίκι έβαλε το πρώτο στρώμα foundation, προχώρησε στα φρύδια της Αντέλ. «Λατρεύω τα φρύδια. Αλλά εάν δεν τα βάψω μοιάζω με τον Βόλντεμορτ» είπε η τραγουδίστρια. «Γίνονται τόσο ξανθά» συνέχισε η Αντέλ. «Στην πραγματικότητα, έμαθα να βάφω τα φρύδια μου στην πανδημία. Παλαιότερα πήγαινα κάθε εβδομάδα στο κομμωτήριο γι’ αυτά. Μια μέρα έκανα αρκετή έρευνα, παρακολούθησα και ένα βίντεο στο YouTube και παρήγγειλα όλα τα προϊόντα στο Amazon, και έτσι το κάνω μία φορά την εβδομάδα μόνη μου πλέον».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η απώλεια βάρους της Αντέλ δεν ήταν ποτέ ο στόχος της. Ήταν ένα υποπροϊόν της προσπάθειάς της να αντιμετωπίσει «τρομακτικές κρίσεις άγχους» μετά τη διάλυση του γάμου της.

Αποφάσισε ότι η καλύτερη προσέγγιση για την αντιμετώπιση του άγχους της θα ήταν να πάει στο γυμναστήριο και να ξεκινήσει την προπόνηση.

Πώς η μετάβαση στο γυμναστήριο βοηθά με το άγχος;

Για την Αντέλ, το γυμναστήριο γέμισε ένα κενό σε μια εποχή που η ζωή της δεν είχε δομή και σκοπό. «Ήταν η ώρα μου, είχα ένα σχέδιο όταν δεν είχα σχέδια και δεν είχα ιδέα τι θα έφερνε η μέρα», είπε στην Όπρα.

Η Αντέλ συνεχίζει λέγοντας ότι η γυμναστική της έδωσε πειθαρχία. Η εύρεση μιας δραστηριότητας που σας αρέσει θα έχει αποτελέσματα, μόνο εάν μπορείτε να την ακολουθήσετε.

Η πειθαρχία είναι σχετικά εύκολο να διατηρηθεί όταν βρίσκετε τη σωστή σωματική δραστηριότητα και έναν επιτακτικό λόγο για να κινήσετε το σώμα σας, έναν λόγο όπως η ανακούφιση από το άγχος μετά το διαζύγιο.

Όταν ανακαλύψετε τη σωστή φόρμουλα, πώς η γυμναστική ανακουφίζει το άγχος;

Όταν καταβάλλετε τον εαυτό σας, νιώθετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, τα χαρακτηριστικά του πανικού. Το να νιώθετε επανειλημμένα αυτές τις σωματικές αισθήσεις χωρίς να τις αφήνετε να σας κατακλύζουν ψυχικά είναι μια μορφή θεραπείας που διευκολύνει τον χειρισμό αυτών των συναισθημάτων.

Επιπλέον, όταν γυμνάζεστε, το σώμα σας σας ανταμείβει με έναν καταρράκτη χημικών ουσιών που χαλαρώνουν το άγχος (και την κατάθλιψη και το υπερβολικό στρες).

Όταν η Αντέλ είπε στην Oprah ότι είναι αθλήτρια, αποκάλυψε το μυστικό της μεταμόρφωσής της.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του Atomic Habits, James Clear, το κλειδί για την οικοδόμηση διαρκών συνηθειών είναι η δημιουργία μιας νέας ταυτότητας.

Η Αντέλ δημιούργησε την ταυτότητα του αθλητή και τη συνέδεσε με την προηγούμενη ιστορία της ως αθλητικό παιδί.

Διαβάστε επίσης