Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Τραγουδίστρια και 25 χρονών – Ερωτευμένος ξανά ο Τσαγκρίδης μετά την Κατερίνα Καινούργιου

Νέα αρχή στην ζωή του επιχειρηματία

Το νέο τεύχος του Ciao περιλαμβάνει στο πρωτοσέλιδο της εβδόμης Δεκεμβρίου τον χωρισμό που απασχολεί τα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα: Αυτόν της Κατερίνας Καινούργιου και του επιχειρηματία Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ήδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει μοιραστεί με τους συνεργάτες της κάτι που της συμβαίνει κάθε φορά που χωρίζει. Η παρουσιάστρια τόνισε πως όταν εκείνη χωρίζει, οι πρώην της δεν θέλουν να την βλέπουν, αφήνοντας ένα υπονοούμενο και για την τρέχουσα κατάσταση με τον Φίλιππο.

Κολλητή του Μύρωνα Στρατή η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Μόνο που στον συγκεκριμένο χωρισμό φαίνεται ότι ο πρώην σύντροφός της έχει ήδη προχωρήσει την ζωή του, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη σχέση με μια 25χρονη τραγουδίστρια της εναλλακτικής ποπ. Η συγκεκριμένη κοπέλα, μάλιστα, με την οποία έχουν ήδη πραγματοποιήσει αρκετές εξόδους είναι όπως λένε οι πληροφορίες του Ciao, κολλητή φίλη του Μύρωνα Στρατή με τον οποίο ο Τσαγκρίδης τον τελευταίο καιρό κάνει πολύ παρέα.

Τον τελευταίο καιρό ειδικά, μετά τον χωρισμό του, συχνά Τσαγκρίδης και Στρατής ανεβάζουν κοινά στόρι από εξόδους τους. Σε μια τέτοια έξοδο γνώρισε ο Φίλιππος τη νέα του σύντροφο που όπως λένε οι ίδιες πηγές “έδεσαν” αμέσως.

Τόσο που κάποιοι πιστεύουν ότι εκείνη είναι μαζί του στο Μαϊάμι, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο επιχειρηματίας.

Φωτογραφίες από το πρώτο του βράδυ στον εξωτικό προορισμό

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός κατερίνα καινούργιου

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Διαβάστε επίσης