Site icon Hallocy

«Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε! Ήμουν δυστυχισμένη» – Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για το γάμο της

Συγκίνησαν τα λόγια της

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση μετά το πρόβλημα με την υγεία της και η σπουδαία ηθοποιός θυμήθηκε τον γάμο της με τον δήμαρχο Σπάτων και μετέπειτα βουλευτή, Δημήτρη Μπότσαρη τον Αύγουστο του 1975.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου για το γάμο της
«Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο ετοίμασα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου και συνεχίζει: «Πήγα στην εκκλησία με μια Ρολς Ρόις 5 ετών, η οποία διαλύθηκε. Οδηγούσε ο Κώστας Καρράς. Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 ανθρώπους. Δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να κρατήσουν τον κόσμο».

«Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στον γάμο μου: ‘Μαίρη! Κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει». Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο», δήλωσε.

Να σημειώσουμε πως η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε αρραβωνιασμένη για 3 χρόνια με τον ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη, ενώ έχει βαφτίσει τον γιο του Νίκου Κούρκουλου, Άλκη Κούρκουλο. Τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση για την Μαίρη Χρονοπούλου – «Οι άνδρες δεν περνούσαν καλά μαζί μου»
Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην σχέση της με τους συναδέλφους της καθώς και με τους άνδρες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά από την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της, πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να μιλήσει για όλους και για όλα.

«Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε. Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια. Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό.

Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν τέλειο παιδί. Οι άνδρες δεν νομίζω να περάσανε πολύ καλά μαζί μου. Δεν το μετανιώνω. Εγώ ήμουν λιγάκι ατίθαση και απαιτητική», είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version