Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Μαριάννα Κάρα: «Αδειάζει» τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα – «Δε νομίζω ότι χωρίσαμε για να επικεντρωθεί στην καριέρα του»

Καλεσμένη στο “Love It” της Παρασκευής βρέθηκε η Μαριάννα Κάρα την οποία γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά μέσα από το House of Fame και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, αλλά και για τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του “House of Fame” αποκάλυψε ότι: “Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας, αλλά ούτε και η περίοδος μετά. Τα προσχήματα ήταν η σωστότερη λέξη.Προσπαθούμε να κρατάμε τους τύπους. Στη αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να δουλεύουμε στον ίδιο χώρο γιατί σκέφτεσαι όσα έζησες και έγιναν. Μου πήρε πολύ χρόνο αυτό εμένα και έπρεπε να το δουλέψω πολύ για να απολαύσω αυτό που μου συνέβαινε. Μετά τον χωρισμό έκανα μεγάλη αλλαγή, από το μαύρο στο άσπρο”.

Και πρόσθεσε ότι: “Σαν το άτομο που ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα σχέση. Εύχομαι να είχα μάθει λίγο περισσότερο υπό διαφορετικές καταστάσεις τον άνθρωπο αυτό. Βιάστηκα! Και οι δύο ψάχναμε μια έξτρα στήριξη. Με το που βγήκαμε από το σπίτι συγκατοικήσαμε αμέσως, ήταν πολύ όμορφες εκείνες οι μέρες αλλά κράτησε λίγο”.

“Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι χωρίσαμε για να κάνει focus στην καριέρα του. Πιστεύω ότι δεν ισχύει. Τον λόγο τον ξέρει ο ίδιος. Μετά τον χωρισμό μας δεν ασχολήθηκα. Μετά τον χωρισμό κοιτούσα μόνο εμένα, δεν ήθελα να αναλωθώ αλλού. Του εύχομαι τον τίτλο του νικητή να τον χρησιμοποιήσει με την καλή έννοια και όχι με της έπαρσης. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε ισορροπίες και να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Έκανα αρκετές υποχωρήσεις μέσα στο παιχνίδι για το Instagram” είπε κλείνοντας η Μαριάννα Κάρα.

Διαβάστε επίσης