Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Δημήτρης Λιγνάδης: Χαμός από την εμφάνισή του στην εκπομπή του Ρουβά για τον Νίκο Κούρκουλο – Σφοδρές αντιδράσεις για τον ΣΚΑΪ

Η τελευταία εκπομπή του Σάκη Ρουβά, Idols, με αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Στο επεισόδιο μίλησαν μεταξύ άλλων η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, οι Σωτήρης Χατζάκης, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Λιάνης, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Λυδία Κονιόρδου.

Όταν, όμως, η εκπομπή ανέβηκε στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του σταθμού, μία ακόμα συνέντευξη συμπεριελήφθη στο επεισόδιο. Αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς, μιλούσε για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Χρήστες του twitter ανακάλυψαν το σχετικό απόσπασμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Οι αντιδράσεις:

 

Στελέχη του ΣΚΑΪ απάντησαν στην ιστοσελίδα της «Αυγής» πως η ανάρτηση του εν λόγω αμοντάριστου επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ στον τηλεοπτικό αέρα δεν προβλήθηκε κανένα στιγμιότυπο με την συμμετοχή του Λιγνάδη. Παράλληλα σημείωναν πως οι εν λόγω συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το επεισόδιο που εστάλη από την εταιρία παραγωγής ήταν το αμοντάριστο. Συνηθίζεται στο web tv των τηλεοπτικών σταθμών να προβάλλεται διαφορετικό επεισόδιο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Το απόσπασμα έχει κατέβει από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης