Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Ιάσονας Μανδηλάς: «Είμαι ομοφυλόφιλος, ζητάω συγγνώμη για όσες φορές είπα ψέματα»

Ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και στην εκπομπή Love it.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος κάτι το οποίο γνωρίζει η οικογένειά του και έχει αποδεχτεί από την αρχή.

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και ομοφυλόφιλος , έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου “Τι σου αρέσει από μια κοπέλα”, “πώς φλερτάρεις μια κοπέλα”. Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις», ανέφερε αρχικά.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε για την οικογένειά και αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους γονείς του

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα», είπε για την παιδική του ηλικία.

Όσο για την τωρινή του σχέση, ο Ιάσονας Μανδηλάς ανέφερε: «Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές».

Διαβάστε επίσης