Site icon Hallocy

Σμαράγδα Καρύδη για MeToo: «Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για…»

«Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Δευτέρας (13/12), η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo και στην κριτική που δέχθηκε στην τοποθέτησή της μετά τις πρώτες καταγγελίες.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη
«Με φοβίζει μην μου φύγει η όρεξη στη δουλειά. Υπάρχουν διαστήματα που δεν έχω καθόλου όρεξη στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα, κοιτάω το ταβάνι. Δεν έχω τρελή ενοχή, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πεθάνω στο σανίδι. Με κουράζει πολύ η συνάφεια και η έκθεση, έχω αγοραφοβία. Κάποιες φορές θέλω να κάτσω στη γωνίτσα μόνη μου…

Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους. Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα.

Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο… Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Exit mobile version