Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όσο ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, δίνει τη μάχη της»

Με αφορμή ένα θέμα για το αν τελικά ο Νότης Χριστοδούλου θα πάει ή όχι στο Survivor το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε τα χρόνια του Fame Story. Κάποια στιγμή μάλιστα αναφέρθηκε και στη φιλία του Νότη Χριστοδούλου με την Άσπα Τσίνα.

Λίγο αργότερα και αφού ανέφεραν πως ο Νότης Χριστοδούλου είναι ακόμη φίλος με την πρώην συμπαίκτριά του Άσπα Τσίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως τη συνάντησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο αφού εκεί πραγματοποιεί και η ίδια τις θεραπείες της.

«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο ημιθανής, τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στα χρόνια του Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να θυμίσουμε πως η Άσπα Τσίνα στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.