Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απαντά πρώτη φορά μετά την καταγγελία – «Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απάντησε για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για διαρροή «ροζ βίντεο» πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα. Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα και στο Πρωινό, ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη δήλωσε:

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής. Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως» έγραψε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» συνέχισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης