Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Σούσουρο με τις γυμνές φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Γιατί… ότι γράφει δεν ξεγράφει…

Πρώτο θέμα παντού τα τελευταία 24ωρα είναι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για το ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του που δημοσιοποίησε ο ίδιος…

Σε σημερινό 15/12, μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του που είναι γυμνός σε δημόσιους χώρους! Κάποιες είχαν αναρτηθεί από φίλους του στο instagram για πλάκα (όπως την δεύτερη που θα δείτε παρακάτω) και μετά από λίγο είχαν κατέβει… Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βρει παλιότερα το φως της δημοσιότητας και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και η εφημερίδα αποφάσισε να τις ξεθάψει…

Στάθης Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος γυμνός

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο
Με μία δήλωση στην εκπομπή Πρωινό θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα.

Στην τοποθέτησή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξέθεσε ενώ τόνισε πως δεν οι συνεργάτες τους δεν είχαν ιδέα για την υπόθεση που εκκρεμεί.

«Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με έχει βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανένα. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά. Μάλιστα δεν περνάει ούτε μία μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.