Site icon Hallocy

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα, μετά τον σάλο από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την καταγγελία που δέχτηκε για διαρροή ροζ βίντεο από την πρώην σύντροφό του.

Λίγες ώρες μετά στη δημοσιότητα ήρθε και νέα καταγγελία, με τον παρουσιαστή να γευματίζει σε εστιατόριο με τη σύζυγό του, όπως πρώτο σου αποκάλυψε το T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η πρώτη εμφάνιση μπροστά στην κάμερα

Η κάμερα της εκπομπής T-Live βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και διαμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του. Μουδιασμένος μπροστά στην κάμερα, κρατά τη σύζυγό του από τη μέση αλλά δεν θέλει να κάνει την παραμικρή δήλωση μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ» είναι οι κουβέντες του.

Η κάμερα του T-Live συνάντησε και δεύτερη φορά σήμερα το πρωί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη να πλησιάζει τον παρουσιαστή για μια δήλωση. Και σήμερα δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

Να θυμίσουμε πως το T-live αποκάλυψε χθες αποκλειστικά ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον προηγούμενο μήνα με πολιτικό γάμο, με δύο μάρτυρες στο πλευρό τους. Ένας γάμος ο οποίος βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας λίγο μετά τον σάλο για την καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τις καθημερινές του εξόδους, αφού η φωτογραφία από το δείπνο με την αγαπημένη του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Exit mobile version