Site icon Hallocy

Κρις Νοθ: Ο «Mr Big» του Sex and the City κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος δύο γυναικών

Με αφορμή το reboot του «Sex and the City» με τίτλο And Just Like That, δύο γυναίκες ανέσυραν στη μνήμη τους τις οδυνηρές στιγμές που πέρασαν με τον πρωταγωνιστή της σειράς Chris Noth.

Το The Hollywood Reporter δημοσιεύει σήμερα τις καταγγελίες δύο γυναικών που ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πασίγνωστο ηθοποιό.

«Δεν είμαι σίγουρη πώς αντιμετωπίζετε αυτό το είδος ιστορία. Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου. Τόσα χρόνια το έθαψα» είπε η μία εκ των δύο γυναικών, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Lily.

Ο Chris Noth, ο Mr Big της δημοφιλούς σειράς απέστειλε επίσημη απάντηση στα μέσα ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ψευδείς.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα χρόνια, ακόμη και δεκαετίες πριν, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα.

Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Φωτογραφία: Splash/Ideal Image

Exit mobile version